Terug naar de startpagina...
Terug naar de startpagina Extra route informatie Wat is mijn route? Lees het reisverslag Bekijk de vele foto's Voor de breedband gebruikers: video van wat leuke en mooie momenten Van alles wat
 
Video Galapagos


Deze Windows Media streaming files zijn gemaakt voor een breedband internet verbinding. (ADSL, Kabel of een snelle "kantoor" verbinding) Er zit ook geluid bij!

Als je niet zo'n snelle verbinding hebt heeft het geen zin om ze te bekijken.

Zoek dus een computer met zo'n snelle verbinding of maak de overstap eens naar de snelle digitale snelweg. Er zal een wereld voor je open gaan! :-)

Veel plezier en neem niet alles serieus. Het is puur voor de lol...


  • Puf, wat is het warm en geen zuchtje wind. De warmste dag op mijn reis tot nu toe. 37,8 graden en een hele hoge luchtvochtigheid. Met een knipoog naar Nederland.

  • Diving Galapagos. Net als op het land is het onderwater helemaal te gek. Echt alles gezien wat ik wilde zien, helaas niet alles op de video. Zo waren de manta's te ver weg en de hammerheads te verlegen. Aan het einde van het filmpjes mijn verzamelingen haaien, niet voor al te jeugdige kijkers.

  • Snorkelen met zeeleeuwen. Op zondagmiddag ongeveer een uur lang met een stel zeeleeuwen gespeeld in het water. Wat een leuke beesten zijn het... Je zou er bijna 1 mee naar huis nemen!

  • Attack of the Crabs Op alle eilanden van de Galapagos zijn veel krabben te vinden. Elke keer als ik wat tijd over had na het snorkelen ging ik daar op zoek naar krabben en heb ze op veel leuke manieren vast gelegd.

  • Galapagos Pinquins De meest noordelijk levende Pinquins op aarde. Nog net geen Noordelijk halfrond. Wat zijn ze leuk. Film genomen vanuit het water tijdens het snorkelen...

  • Zeeleeuwen op het land Op het land zijn ze misschien nog leuker dan in het water, misschien alleen al omdat je ze dan ook kan horen. Op dit filmpje vooral ook de "Huilers", baby zeeleeuwen. Let op het zijn geen zeehonden!

    ER KOMT NOG VEEL MEER!!!!!

 

 
 
 
 

Powered by Titus.nl, 2004